PUBG MOBİLE BEDAVA HESAP ALMA - PUBG BEDAVA HESAP NASIL ALINIR?

 PUBG MOBİLE BEDAVA HESAP ALMA - PUBG BEDAVA UC NASIL ALINIR?

Yeni Yazımızdan Hepinizden Merhabalar Arkadaşlar, Hoş gediniz yazımıza.

Bu yazımızda sizlere Pubg Mobile Bedava Hesap alma nasıl olur? PUBG MOBİLE bedava hesap nasıl alınır? Bunun hakkında sizlere bilgi verip ardından sizlere Pubg Mobile ücretsiz hesap vereceğiz. Alt kısımdan diğer ücretsiz uc ve bedava hesap yazılarımıza da gidebilirsiniz. Hepinize iyi okumalar :) 

Not: Bu Yazı Bilmiyorum Deme sitesinin Pubg Mobile Bedava Hesap Alma kaynağından alınmıştır.




Daha Fazla Pubg Mobile Hesap Almak için BORSA NEDİR Sitesine hemen gidebilirsiniz. ( SAĞ ÜSTTEN ARAMA YAPIN LÜTFEN )

Bedava Pubg Mobile Bedava Hesaplar 2023

Sizlere vermiş olduğumuz Pubg mobile bedava hesaplarını aldıktan sonrasında şifrelerini değiştirmeyi de unutmayınız. Eğer hesaba giriş yapamazsanız bir başkası tarafından hesap alınmış olabilir.


Asla pubg mobile oyununda hesap çalma gibi güvenli olmayan yöntemleri kesinlikle denemeyiniz, denemeye çalışmayınız. Özellikle çalınan hesaplar başınızı ağrıtacak seviyeye girmesine neden olacağından pubg hesap çalma gibi işlerden uzak durmalısınız. Ayrıca bu tür işlemler yasalara aykırıdır, lütfen yasalara aykırı hareket etmeyelim ve yasalara uyalım.


Pubg Mobile aldığınız bedava hesapları yayınımızın en alt bölümünden alabilirsiniz. Dediğimiz gibi aldığınız hesapları oyun keyfinizi arttırmak için oynayınız. Bazı hesapların şifresi değişiyor olsa da çoğu hesap twitter ile bağlı olduğundan dolayı kendi facebook adresinizi bağlayıp hesabı üzerinize alabilirsiniz.

Pubg Mobile bedava hesapları almak için TIKLA


Tıkla butonuna bastıktan sonra karşınıza çıkan sayfada 5 saniye boyunca bekleyin. Karşınıza çıkan bildirimler, istekler vs. her şeyi reddedin 5 saniye dolduktan sonra 1 kere devam et butonuna  basın ve geri gelin, daha sonra bir daha devam et butonuna basın ve bu şekilde bedava hesaplar karşınıza gelecektir. Eğer yapamazsanız Buradaki BCVC Link Nasıl Geçilir? isimli 1 dakikalık videoyu izleyerek yapabilirsiniz.


Daha Fazla UC Veya Diğer Oyunların Epinlerini almak isterseniz BURAYA Tıkalayınız.


Pubg Mobile Bedava UC Alma

Pubg mobile oyununda, oyun parası olarak ve ücretli satılan "UC" nasıl bedava alınır? Artık bedava bir şekilde uc almak mümkün ve sizlere vereceğimiz 2 yöntem ile çok rahat uc kazanabilir ve bu yöntemi sürekli uygulayabilirsiniz.

Pubg Mobile oyunundan bedava uc almanın 2 yöntemi bulunmakta

  • Hopi İle UC Alma
  • Tosla İle UC Alma

Bu iki yöntem ile rahatlıkla ücretsiz bir şekilde uc kazanabilirsiniz.



Hopi İle UC Alma

Telefonunuza/Tabletinize Hopi uygulamasını indirin. Kurun ve kayıt olun, kayıt olurken doğru bilgilerinizi girmeye dikkat edin çünkü uc kodunuzu e posta adresinize gönderilecektir.

Kayıt olduktan sonra 3 arkadaş davet edin. Uygulamada  artık 15 paracık puanınız olacaktır. Bu işlemden sonra uygulamanın arama kısmına "Razer Gold Pin" yazın ve aratın. Karşınıza çıkan kategoriye tıklayın ve 15 paracık ile alabileceğiniz "razer gold pin" kodunuzu alın.

Sonrasında aldığınız kodu razer gold pin sitesine girip aktifleştirip pubg mobile uc satın alma bölümüne girin. 15₺ Değerindeki uc kodunu bedava bir şekilde almış olacaksınız.


Tosla İle UC Alma

Tosla, Akbank firmasının kurmuş olduğu bir internet üzeri sanal bankacılık uygulamasıdır. Bu uygulama ile arkadaşlarınızı davet ederek para kazanabiliyorsunuz.

Her arkadaşınızı getirdiğinizde bedava 3₺ bakiyeniz anında hesabınıza yansır. Bu 3₺ bakiyeyi sürekli olarak devam ettirebilirsiniz, yani istediğiniz kadar arkadaş davet ederek para kazanabilirsiniz.

Tosla uygulamasının alt bölümündeki, Tosla uygulama logosuna tıklayın ve "ÖDE" bölümüne gelin ve oyun epin bölümüne gelin. Pubg mobile yazın ve istediğiniz uc kodunu alın.
Daha yeni Daha eski