Dünyanın En Genç Google Ürün Uzmanı Kimdir?

Dünyanın En Genç Google Ürün Uzmanı Kimdir?

Dünyanın en genç uzmanı belli oldu! işte o isim! Dünyanın en genç ürün uzmanı kimdir?


Gelmiş geçmiş Dünyada en çok kullanılan arama motoru olan ve aynı zamanda Dünyanın en büyük şirketleri arasında olan Google'ın bilinen programlarından olan Google ürün uzmanları programı nın en genç ürün uzmanı belli oldu! En Genç Google Ürün uzmanı 18 Yaşındaki Mersinli içerik üreticisi ve son zamanlarda ismini sıkça duyduğumuz KEZZAP KS olarak bilinen Mustafa Çinkılınç oldu.




KEZZAP KS Kimdir?

Sosyal Mecrada KEZZAP KS olarak bilinen ve tanınan Mustafa Çinkılınç 18 Yaşında Başarılı ve taktir edilen bir Girişimcidir. Kurmuş ve yönetmekte olduğu KASVET MEDYA Şirketini sosyal medya alanında sürdürmektedir. 2018 yılında sosyal medya dünyasına adım atan Mustafa Çinkılınç ( KEZZAP KS ) , son zamanlarda ismini duyurmaya devam etmektedir.


2018 Yılında YouTube kanalı açarak sosyal medyaya adım atan KEZZAP KS kendini gün geçtikçe geliştirdi, günümüzde ise Haber, Spor, Finans, Yemek, Sosyal medya ve çeşitli konularda sitelerinde günlük binlerce ziyaretçiye ev sahipliği etmektedir. Ayrıca kendi sitesi olan www.kezzapks.com sitesine günlük binlerce ziyaretçi gelmektedir. Gün geçtikçe kendini Sosyal Medya alanında geliştiren KEZZAP KS Temmuz 2021 Tarihi itibari ile Google Ürün Uzmanları Programına girmiştir. Google Hesaplar Topluluğu, Gmail Yardım Topluluğu ve diğer Google yardım topluluklarında insanlara Ürün uzmanı olarak yardımcı olmaktadır.

Google Ürün uzmanları programı hakkında açıklama yapan KEZZAP KS " Google'ın başlatmış olduğu bu program ile hem Google Ürünleri ile ilgili hem de Google Çalışanları ile iletişime geçebiliyor, Yeni uygulamaların Beta testlerine katılabiliyor ve herkese yardımcı oluyorum. Birçok ünlü isim bana Google forumdan veya sosyal medya hesaplarımdan destek talebinden bulundu." açıklamalarında bulundu.

Dünyanın En büyük şirketleri arasında yer alan Google, Başarılarını kutlamak için Ürün uzmanı KEZZAP KS'ye hediye ve aşağıdaki notu göndermiştir.



Çoğu kişinin merak ettiği Dünyanın en genç ürün uzmanı kimdir? , en genç ürün uzmanı kimdir? , Dünyanın en genç ürün uzmanı , Dünyanın en genç ürün uzmanı, KEZZAP KS Kimdir? , KEZZAP KS Ne iş yapıyor? , KEZZAP KS Kaç yaşında , Google Ürün Uzmanı KEZZAP KS Kimdir? , Sorularını Yanıtladık.

Daha yeni Daha eski