Bitcoin Nedir? Bitcoin Nasıl Alınır? - Kripto Paralar

Bitcoin Nedir? Bitcoin Nasıl Alınır? Bitcoin Nereden satın alabilirim?

bitcoin nedir, bitcoin al sat, bitcoin yorum, bitcoin geleceği, bitcoin canlı, bitcoin tl, bitcoin dolar, bitcoin ne kadar, bitcoin bugün ne kadar, bitcoin ilk ne kadardı, bitcoin nereden alınır,



Herkese merhabalar, bu yazımızda sizlere Bitcoin nedir? Bitcoin nasıl alınır? Bitcoin güvenilir mi? Bitcoin satan borsalar hangileridir? Nereden bitcoin almalıyım? Bitcoin almak için anlaşmalı bankalar hangileridir? En az kaç tl'lik Bitcoin alınır? Sorularınızın yanıtını vereceğiz. Hazırsanız hemen yazımıza geçelim! Bu tarz Bilgilere Finans Kategorimizden Ulaşabilirsiniz.


Bitcoin Nedir?

Son zamanlarda birçok ülkede, hatta bütün dünyada popüler hale gelen Bitcoin, herhangi bir banka, kuruluş, vb. ile ilişkisi olmayan elektronik bir para birimi. Virgülden sonra 100 milyon basamağa kadar birimlere ayrılabilir. Bir diğer yandan ise Derin Ağda en fazla kullanılan para birimi olarak bilinmekte.




Bitcoin Güvenilir mi?

Her ne kadar bitcoin'i tüm dünyada uzmanlar, yatırımcılar ve normal kişiler alsa da herhangi bir resmi bankaya veya resmi kuruluşa bağlı olmadığı için güvenilir diyemeyiz fakat şu ana kadar Bitcoin'den dolandırılan kişiye rastlanmamıştır.

( Lütfen bitcoin almış olduğunuz borsaya dikkat ediniz. Bitcoin'den dolandırılmazsınız fakat bitcoin satın almış olduğunuz borsa bilinen ve güvenilir bir yer değilse dolandırılma ihtimaliniz çok yüksek.


Bitcoin Nereden Satın Alabilirim? Bitcoin Satın al,

Bitcoin ve diğer alt coinleri satan birçok Türk borsası ve yabancı borsa vardır.  Bu borsaların içerisinde;

  • Binance
  • Paribu
  • Bitci
  • Coinbase
  • eToro
  • Libertex
  • Bitlo

ve bunun gibi onlarca hatta yüzlerce kripto para borsası vardır. Yukarıda verilen borsalar bilinen borsalar ve kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.


Hangi Kripto Para Borsasından Bitcoin Almalıyım? Hangi Borsa Daha iyi?

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte; Dünyanın en iyi Bitcoin alabileceğimiz güvenilir site Binance'dir. Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan Binance, 2017 yılından günümüze kadar hizmet vermekte. Para yatırma ve çekme ücretlerinde ücret alınmıyor yani tamamen ücretsiz, Bedava bir şekilde TRY Yükleyebilirsiniz.

Binance'ye kayıt olmak isterseniz buradan gidebilirsiniz. Kayıt olduktan sonra istediğiniz kripto para alım satım işlemini gerçekleştirebilirsiniz.




En Az Kaç TL'lik Bitcoin alabilirim? En az ne kadar bitcoin alabilirim?

Herkesin merak etmiş olduğu en az ne kadar bitcoin alınır sorusu birçok kişiyi merakta bırakmış durumda. Tabii ki bu birçok borsaya göre değişebiliyor fakat birçok kripto para borsasında cüzdana en az yüklenebilecek para miktarı 10 TL dir. Tekrardan tüm kripto para borsalarında değişiklik gösterebileceğini hatırlatmakta yarar var.


Bitcoin alım satım için anlaşmalı bankalar hangileridir?

Birçok kişilerin araştırmış olduğu hangi bankaları bitcoin alışverişim için kullanabilirim? sorusunun yanıtını da verelim;

  • İş Bankası,
  • Akbank,
  • Garanti Bankası,
  • Ziraat Bankası,
  • Denizbank,
  • Fibabanka,
  • Vakıfbank,
  • Yapı ve Kredi Bankası,
  • Papara,

Yukarıda kripto almak için anlaşmalı bankaları sizlere verdik fakat alacağınız borsada bazı anlaşmalı bankalar geçerli olmayabilir tam aksine diğer bankalar da geçerli olabilir. Fakat genel olarak sizlere yukarıda önermiş olduğum binance'da hepsi geçerlidir. ( Yatırım tavsiyesi değildir )




Yukarıdaki yazımızda ve sitemizde yazılan herhangi bir yazı yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen bilgi ve eğitim verilme amacı için yazılmış olup herhangi bir zararınızdan tamamı ile siz sorumlusunuz. Lütfen bunun bilincinde olarak yazımızdan sonra yatırımınızı ona göre yapınız. Herkese kolaylıklar dileriz.

Bu tarz Finans ile ilgili konulara göz atmak isterseniz Mutlak Bilgiler sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Dolar ve Euro Kategorilerine göz atabilirsiniz.

Kezzap ks Sitemize, Yemek Tarifi Sitemize, Eğitim Sitemize, Bilgi Sitemize, Haber Sitemize göz atmayı unutmayınız.

Daha yeni Daha eski